Make your own free website on Tripod.com

hksweblogoperfect.jpg

 
The Staff of HKS Productions

Η HKS Productions ιδρύθηκε το 2004 απο τον Ηρακλή Κυριάκου μετά απο μερικά κλιπάκια που γυρίστηκαν απλά για πλάκα. Την άνοιξη του 2004 μιά παρέα 5 ατόμων απο το σχολείο μας αποφασίζουμε να γυρίσουμε όλοι μαζί μιά ταινία μικρού μήκους. Το "Sean Tucker", ήταν αυτό που σήμαινε την έναρξη της δουλειάς μας αφού τότε συνειδοποιήσαμε πως η όλη φάση είχε πολύ ενδιαφέρον. 
 Το 2005 με αφορμή μιά σχολική εργασία επανενονώμαστε με άλλα 3 μέλη και γυρίζουμε το "The Mission" μια ταινία δράσης γραμμένη απο τον Γιώργο Αντωνίου (1ο μέλος της HKS Productions) η οποία ενδυναμώνει την όρεξη μας να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε αφού πρόβλήθηκε σε πολλές τάξεις του σχολείου και είχε θετική ανταπόκριση. 'Ήταν η μεγαλύτερη ταινία που είχαμε γύρίσει με διάρκεια 30' λεπτών. 
 Με τη πάροδο του χρόνου γυρίζουμε διάφορα projects όπως "Men in Blue - 2006, Ντοκιμαντέρ για το χρώμα μπλέ", "Ηouse Panic - 2006, μια σειρά αστεία γεγονότα που συμβαίνουν σε ένα σπίτι", "Βrain Splash - 2007", μια σειρά με παρανοικά συμβάντα. 
 Το 2007 2 χρόνια μετά το "The Mission" ξαναεπανωνόμαστε για να γυρίσουμε το βίντεο της Καλιτεχνικής του σχολείου μας. Αυτή τη φορά συγκεντρωνόμαστε 24 άτομα απο όλο το σχολείο και φτιάχνουμε ένα βίντεο διάρκειας 10' λεπτών παροσυσιάζοντας αστεία συμβάντα εντώς και εκτός του σχολείου. Για την επίτευξη αυτού του βίντεο βοήθησε και ο Νικόλας Jovani φίλος και συνάδελφος που γνωρίσαμε στο διαδίκτυο. Το βίντεο προβλήθηκε στο Παβίλιον στις 10 Μαίου. Το γέλιο και το χειροκρότημα που μας πρόσφερε το κοινό ήταν η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς. Καταλάβαμε ότι ο κόπος μας ανταμείφθηκε. 
 Τότε ήταν που αποφασίσαμε να το γυρίσουμε προς την κωμωδία. Γυρίζουμε διάφορα αστεία κλιπάκια "Ξιφίας inc." και τα "Tips - βίντεο μικρής διάρκειας που δίνουν συμβουλές σε διάφορα θέματα". Αυτή την περίοδο επίσης ανακαλύπτουμε τοYouTube και αποφασίζουμε να ανεβάσουμε ορισμένα απο τα κλιπάκια μας. Το "Tips για EMO" έγινε το πιό πολυσυζητημένο βίντεο του channel μάλλον επειδή σατίριζε τη μόδα της εποχής. 
Το καλοκαίρι του 2007 στη διάρκεια μιάς βόλτας με το αυτοκίνητο μας κατεβαίνει μιά ιδέα για μιά μεγάλη κωμωδία. Το "Χαμένο Κορμί" μιά ταινία που βγήκε μέσω 3ων λέξεων! "φτωχός, τηλεόραση, τρώω". Μετά απο μια γρήγορη επεξεργασία έρχεται η έμπνευση η οποία μας οδηγεί σε ένα σκουπιδότοπο με ένα τύπο ντυμένο ζητιάνο να τρώει πιλάφι και να βλεπει στην τηλεόραση τα αποτελέσματα του τζόκερ. Όταν πια κερδίζει το λαχείο η ζωή του αλλάζει οριστικά. Στην ταινία παρουσιάζουμε 3 στάδια της ζωής αυτού του ατόμου απο την παιδική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση. Η ταινία ολοκληρώθηκε και πρόκειται για τη μεγαλύτερη δουλειά της HKS Productions με 48 συντελεστές και διάρκεια μιάς ώρας. 
Τον Ιούνιο του 2008 με τη βοήθεια του Αλέξη Κυπριανού, μαζευτήκαμε όλοι οι συντελεστές για να δούμε ταινία "Χαμένο Κορμί"στην αίθουσα δεξιώσεων του Cafe la Mode. H ταινία είχε συνολική διάρκεια 1 ώρα κάτι που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και αυτό επηρέασε κάπως την συνοχή του έργου αλλά παρ'όλα αυτά λάβαμε αρκετές θετικές κριτικές και αποφασίσαμε να επεξεργαστούμε ξανά την ταινία.
Το "Χαμένο Κορμί" τροποποιήθηκε 3 φορές και τελικά καταλήξαμε σε μια έκδοση 20' λεπτών η οποία κύριο στόχο είχε τη συνοχή της ιστορίας και το γρήγορο χιούμορ κάτι το οποίο καταφέραμε.
Το 2009 ο ιδρυτής της HKS Productions πάει να σπουδάσει Κινηματογράφο στην Αγγλία  και τότε όπως ήταν φυσικό η ομάδα διασπάται σε διάφορα μέρη του πλανήτη.  Τα projects όμως συνεχίζονται με αποτέλεσμα το "Inside out" μια ταινία μικρού μήκους σχετικά με ένα σχιζοφρενή ζητιάνο να ψηφιστεί στις δύο καλύτερες του Πανεπιστημίου και να λάβει μέρος σε διάφορα festival της Αγγλίας.
Το 2012 ο Ηρακλής αποφοιτά από το Πανεπιστήμιο με την ειδίκευση στο (BA Hons) Digital Film Production, έχοντας γυρίσει αρκετά short films, διαφημίσεις, ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικά show. 
Επιστρέφοντας στην Κύπρο ασχολείται μεχρι σήμερα την κινηματογράφιση και τη φωτογραφία έχοντας στην κατοχή του την  κάμερα DSLR Canon 550D.
 Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε γέλιο και ψυχαγωγία. Αυτά είναι τα γεγονότα που δημιουργούν την HKS Productions.

me5.jpg

 
HERCULES KYRIAKOU
  • Producer
  • Director
  • Script-Writer
  • Actor
  • Cameraman
  • WebSite Admin

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό
 
Ονομάζομαι Ηρακλής Κυριάκου και γεννήθηκα στις 11/3/1989. Φοιτώ στο Λύκειο της Δασούπολης και στόχος μου είναι να σπουδάσω σκηνοθέτης - παραγωγός ταινιών. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να κάνω ποδηλασία, να σερφάρω στο internet, να γυρίζω ταινίες και να ακούω μουσική! Άν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου γράψτε μου  στο (hraklis_15@yahoo.com).
 
Filmography:
  1. Sean Tucker (2004)
  2. Sean Tucker 2 (2004)
  3. The Slayer (2004)
  4. The Slayer 2 (2004)
  5. Unusual Life (2004)
  6. The Mission (2005)
  7. Expiriment of Chaos (2005)
  8. Ζήτημα Αλήθειας (2005)
  9. Men in Blue (2005)
  10. House Panic 1,2,3,4,5 (2006)
  11. O Πιθηκάνθρωπος (2006)
  12. Τα Κορόιδα των Χριστουγέννων (2006)

  13. Brain Splash (2007)

George Antoniou
giwrgos.jpg

 
 
 
 
GEORGE ANTONIOU
  • Script-writer
  • Actor

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό:

Ονομάζομαι Γιώργος Αντωνιου και γεννήθηκα την 1η του Σεπτέβρη.. Φοιτώ στο λύκειο Δασουπόλεος. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να κάνω ποδηλασία και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει πολύ να γυρίζω ταινίες. Στόχος μου είναι να σπουδάσω λογιστής ή σκηνοθέτης! Άν θέλετε να με γνωρίστε γράψτε μου στο (george-antoniou@hotmail.com) e-mail μου. 

Filmography:
  1. Sean Tucker (2004)
  2. Sean Tucker 2 (2004)
  3. The Slayer (2004)
  4. The Slayer 2 (2004)
  5. Unusual Life (2004)
  6. The Mission (2005)
  7. Expiriment of Chaos (2005)
  8. Ζήτημα Αλήθειας (2005)
  9. House Panic 2,4 (2006)
  10. O Πιθηκάνθρωπος (2006)
  11. Τα Κορόιδα των Χριστουγέννων (2006)

Kyriakos Theodoulou
kiriakos.jpg

 
 
 
KYRIAKOS THEODOULOU
  • Actor
  • Reporter
Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ονομάζομαι Kυριάκος Θεοδούλου και γεννήθηκα στις 28/10/1989. Φοιτώ στο Λύκειο Δασουπόλεος και στόχος μου είναι να απολυθω απο την στρατιωτικη σχολη Ευελπιδων. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, να σερφάρω στο internet και να ακούω ξενη μουσικη! Το e-mail μου είναι (euelpis89@gmail.com).

Filmography:
  1. Sean Tucker 2 (2004)
  2. The Mission (2005)
  3. House Panic 2 (2006)
  4. O Πιθηκάνθρωπος (2006)
  5. Brain Splash (2007)

alex.jpg

ALEX KYPRIANOU
  • Actor
  • Cameraman
  • Website designer

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό:

Ονομάζομαι Αλέξης Κυπριανού και γεννήθηκα στις 31 του Οκτώβρη. Φοίτησα στο λύκειο Ακροπόλεως και τώρα σπουδάζω Media στο Πανεπιστήμιο του Leicester στην Αγγλία. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να βλέπω τους αγώνες της αγαπημένης μου ομάδας ΑΠΟΕΛ και να γυρίζω με φίλους. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε ταινίες. Ειμαι στην HKS Productions απο το 2007 λαμβάνοντας μέρος στο "The Wish". Eπίσης εχω δική μου ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να δείτε διάφορες απο τις δουλειές μου. Η σελίδα ειναι: www.alexkeydesign.com

Filmography: 
  1. The Wish (2007)
  2. To εστιατόριο (2008)
  3. Xαμένο Κορμί (2009)
  4. Τhink (2010)
  5. The Guitarist (2011)

Marios Demetriou
moixaxa.jpg

 
MARIOS DEMETRIOU
  • Actor
  • Cameraman
  • WebSite Admin

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

 

Άν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου γράψτε μου  στo marios-on-line@hotmail.com

 
Filmography:
  1. Sean Tucker 2 (2004)
  2. The Mission (2005)
  3. Ζήτημα Αλήθειας (2005)
  4. O Πιθηκάνθρωπος (2006)

Giannis Theologou
john.jpg

 
 
GIANNIS THEOLOGOU
  • Actor

 Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ονομάζομαι Γιάννης Θεολόγου και γεννήθηκα στις 25/12/1989. Φοιτώ στο Λύκειο Δασουπόλεος και στόχος μου είναι να σπουδάσω κτηνίατρος. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μπάσκετ να πηγαίνω κυνήγι και να ασχολούμαι με τα ζώα κυρίως! Άν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου γράψτε μου  στο (giannis_theo@hotmail.com).

Filmography:
  1. Sean Tucker 2 (2004)
  2. The Mission (2005)

Timis Kyriakou
drtim.jpg

 
TIMIS KYRIAKOU
  • Actor                                                                  

Filmography:
  1. The Mission (2005)
  2. House Panic 3, 5 (2006)
  3. Τα Κορόιδα των Χριστουγέννων (2006)

Christos Tziorzis
xristos.jpg

CHRISTOS TZIORTZIS
  • Actor
  • Lights

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό:

Ονομάζομαι Χρίστος Τζιωρτζής και γεννήθηκα στις 3 του Φερβάρη 1990. Φοιτώ στο λύκειο Απ. Βαρνάβα. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου και να γυμνάζομαι. Μου αρέσει πολύ να παίζω και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Στόχος μου είναι να σπουδάσω τεχνικός Η.Υ. ! Άν θέλετε να με γνωρίστε γράψτε μου στο (chris_tziortz@yahoo.com)

Filmography:
  1. The Mission (2005)

Vasilis Antoniou
vasilis.jpg

 
VASILIS ANTWNIOU
  • Actor
  • Cameraman
  • Lights

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό:

Ονομάζομαι Βασίλης Αντωνιου και γεννήθηκα στις 2 του Ιούνη. Φοιτώ στο Γυμνάσιο Λατσιών. Στον ελέυθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω στον υπολογιστή παιχνίδια και να μπαίνω στο internet. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε ταινίες. Στόχος μου είναι να σπουδάσω τεχνικός Η.Υ! Άν θέλετε να με γνωρίστε γράψτε μου στο (george-antoniou@hotmail.com) e-mail μου.

Filmography:
  1. The Mission (2005)

Giagos Panayiotou
giagos.jpg

YIAGOS PANAYIOTOU
  • Actor
Filmography: 
  1. Men in Blue (2005)

andreas2.jpg

 
ANTREAS PRODROMOU
  • Actor
Filmography: 
  1. House Panic 5 (2006)

2004-2011 Hks Productions. All rights reserved